Klinkt Heel Mooi,
Maar Hoe Werkt Het?

Stap 2: Domein

Als je nog geen domein hebt kunnen wij die gemakkelijk voor je regelen! Een domein is bij ons inbegrepen, wij kijken naar een passende naam voor jouw domein en of deze nog beschikbaar is. Heb je al een domein? Mooi! Door naar stap 3!

Stap 3: Hosting

Om een website online te krijgen en te houden heb je hosting nodig. Geen hosting betekent dat je website offline staat. Gelukkig kunnen wij ook hosting regelen, ook de hosting is bij ons inbegrepen in het all-in tarief dat wij hanteren! 

Stap 1: Offerte

Om in te schatten wat de website gaat kosten bespreken wij samen wat je wensen zijn. Aantal pagina’s, modern of speels, hoeveelheid media. Alles is mogelijk. Op basis van jouw wensen maken wij een offerte en kan jij het startschot geven!

Stap 4: Media Delen

In stap 4 deel je alle media met ons die je graag in de website verwerkt wil hebben, denk hierbij aan foto’s voor achtergronden, projecten, enz. Bepaalde teksten die terug moeten komen op de website. Alles wat jij graag wil zien kan je met ons delen!

Stap 5: Gas Geven

Na het ontvangen van alle media gaan wij aan de slag met onze favoriete bezigheid: gas geven! Een simpele website hebben wij meestal binnen 2 dagen af. Afhankelijk van het aantal pagina’s en de details. Je hoeft dus niet lang te wachten!

Stap 6: Doorlopen

Wanneer we zover zijn krijg je een belletje, appje of e-mail en dan kun je met een wachtwoord de site bezoeken om te controleren of alles is uitgevoerd naar jouw wensen. Moet er iets aangepast worden? Dan doen wij dit gelijk!

Stap 8: Laten Zien

Net zoals ik met mijn eerste website heb gedaan… laat hem zien aan je vrienden en familie. Je hebt nu wel gewoon ff een eigen moderne website met alles erop en eraan. Mocht je ooit een discussie hebben, dan is dat wel een sterk argument. ”ik heb een website” Die zit! Nu jij weer! 

Stap 9: Contact Houden

Wanneer wij een website afleveren draaien wij ons niet om en zeggen: ”bedankt he!” nee. Wij houden door ons gemaakte websites in de gaten mocht er ooit een storing zijn en lossen dit achter de schermen op Als je hulp nodig hebt zijn wij er altijd!

Stap 7: Handleiding

Na de goedkeuring krijg je een uitgebreide en duidelijke handleiding over het zelf updaten van je website. Met deze handleiding kun je gemakkelijk projecten toevoegen of nieuwe berichten plaatsen om updates te geven aan je klanten! Geen zin om dit te doen? Wij kunnen dit ook uit handen nemen!

In 9 stappen een website vanaf 0!