Nuchter, meedenkend en creatief. Met wie heb je te maken?

Hee! Jordy Hier!

Had ik verwacht dat ik ooit eigenaar zou zijn van PixWel? Nee, totaal niet. Maar hoe is dit dan allemaal ontstaan? Heel Simpel: ik ben nogal eigenwijs en ben redelijk handig met computers. Ik had een eigen website nodig voor een project en zag dat een website laten maken al snel €2.000 tot €5.000 ging kosten. ”Ja daaag, ik doe het zelf wel, moet niet zo lastig zijn, heb de site met 3 uurtjes wel af” 

over ons

3 uurtjes? Mooi niet dus...

Die 3 voorbedachte uurtjes werden uiteindelijk 60 uurtjes, als je uurtjes zegt, valt het nog wel mee. Het begint al bij het registeren van een domein en de hosting regelen. Heb je dat staan? Succes! Nu moet je de website nog gaan bouwen… Na 60 uur had ik dus iets staan wat enigszins op een website leek, maar ik was nog lang niet tevreden. Na vele uren extra proberen en optimaliseren had ik mijn eerste website eindelijk klaar. 

Vrienden & Familie

Na het afmaken was ik redelijk trots op de website en liet hem aan vrienden en familie zien. ”Kun jij ook niet ff een website voor mij maken?” Dat was te verwachten… Maar goed, ik vond het best leuk om te doen en werd er steeds handiger in. Dus ook voor familie en vrienden wat domeinen, hosting en een website geregeld. Kort hierna werd PixWel geboren. 

website laten maken webdesign elspeet over

€2.000 tot €5.000 voor een simpele website?!

Deze vraag was de drijfveer achter PixWel, tuurlijk betaal je voor kwaliteit een bepaalde prijs en er gaat ook echt wel veel tijd in een website zitten, maar ik zelf vond dit simpelweg te veel voor een eenvoudige website. Door onze systeem- en vaste kosten laag te houden hoeven wij dit niet door te berekenen naar jou, de klant. Ik heb namelijk in dezelfde positie gezeten en weet hoe het voelt. Door ons all-in tarief kom je niet voor verrassingen te staan!

Hosting

Omdat wij voor meerdere partijen websites bouwen kunnen wij gebruik maken van volumekorting. Jij dus ook! Bij ons is de hosting standaard inbegrepen! 

Domein

Als je al een eigen domein hebt kan deze gemakkelijk overgezet worden naar onze hosting service. Heb je nog geen domein? Wij regelen dat! Ook het domein is inbegrepen!

Webdesign

Iedereen heeft verschillende eisen en wensen, hier is de prijs ook naar. Onze prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten. Transparantie is waar wij voor staan!

Gas Geven

Wat een website zo duur maakt, is het aantal uur dat erin gaat. Je berekent natuurlijk hoe lang je bezig bent met een website en past hier je tarief op aan zodat het wel rendabel is. Bij grote webdesign bedrijven werken de mensen natuurlijk met een uurloon. Waarom zouden zij zich een slag in de ronde werken voor jou? “Doe maar rustig aan, tijd zat.” Wij denken iets anders, gas erop en geen tijd verspillen! Doordat wij hard doorwerken hebben wij de websites sneller af en kunnen wij ook hierdoor een betere prijs bieden, omdat wij simpelweg minder uren nodig hebben.

webdesign elspeet website laten maken 2023

Samen iets moois maken? Let's go!