Websites, Hosting, Domeinen
en Social Media Beheer

Webdesign

Wil jij graag een nieuwe website laten maken of je oude website vernieuwen? Bij ons is alles mogelijk! Of je nou zzp’er, CEO van een BV, of een online verkoper bent. Wij maken een website die aan al jouw wensen voldoet. De websites zijn altijd geoptimaliseerd voor pc, tablet en mobiel! Met ons all-in tarief kom je niet voor verassingen te staan? Speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!

website laten maken zzp

Domein & Hosting

Ben je al in het bezit van een domein en wil je gebruik maken van goedkope hosting? Wanneer je bij ons je website laat bouwen of vernieuwen is de hosting inbegrepen. Een all-in tarief maakt het supermakkelijk! 

webdesign-pixwel-hosting

SEA, SEU, SE-hoeveel?

Seo staat voor ”search engine optimization” een website hebben is 1. Nu moet je nog gevonden worden door potentiële klanten of kennissen van bestaande klanten die je naam opzoeken om klant te worden. Wanneer je site niet geoptimaliseerd is kunnen ze wel ”pixwel webdesign” intypen, maar kom je niet naar voren in de resultaten. Onze sites worden altijd goed gevonden! Heb jij nou een goede bestaande site die niet goed gevonden wordt? Ook dat kunnen wij voor je regelen!

seo optimalisatie webdesign elspeet

Website zelf aanpassen

Wil jij af en toe een bericht plaatsen op je website of nieuwe projecten toevoegen om meer klanten te genereren? Wanneer je website af is krijg je van ons een complete handleiding met duidelijke stappen over het aanpassen van projecten en het toevoegen van berichten. Scheelt ons weer werk en jou weer geld! Toch liever dat wij de wijzigingen uitvoeren. Ook dat kan uiteraard geregeld worden!

webdesign elspeet pixwel diensten

Social Media Beheer

Zelf geen tijd om social media bij te houden om een sterke band met je klanten te behouden? Ook dat kunnen wij volledig uit handen nemen, zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is. Facebook, instagram, Pinterest, LinkedIn en andere platformen zijn allemaal mogelijk!

social media beheer

Klaar om online aanwezig te zijn?